För dig som anhörig

Vårt mål är att det är en förändrad människa som kliver ut i världen efter genomförd behandling. I korthet handlar det inte om att få personen nykter – det handlar om att förhindra fortsatt missbruk och hitta en ny riktning framåt.

Som anhörig till en av våra klienter kan du känna dig trygg i förvissningen om att denne befinner sig i goda händer. Vår personal har i årtal av erfarenhet av att ta hand om många personer med missbruksproblem och psykiska besvär. För flertalet av våra klienter blir vi en trygghet i tillvaron, där de känner att de blir väl omhändertagna och får sina behov tillgodosedda.

Självklart kan du också komma på besök och hälsa på. Besök från anhöriga och nära vänner är någonting vi uppskattar, då det får våra klienter att känna att det finns många som tänker på dem och det i sin tur kan vara en viktig del i att hitta motivationen till varaktig förändring.

Skulle du ha några frågor når du oss enkelt, och du kan läsa mer om våra boenden och vår behandling här på vår webbplats.